Hoofdcontent

Samen Actief

Ben je op zoek naar iemand om Samen Actief mee te zijn? Samen een stukje wandelen, gezellig een kopje koffie drinken of misschien wel samen koken. Op deze pagina vind je vraag en aanbod van inwoners uit Nuenen, Gerwen en Nederwetten die samen actief willen zijn.

 

Wil je zelf een vraag of een aanbod plaatsen of zie je een oproep van iemand waar je graag mee in contact wil komen, neem dan contact op met de Claudia Sweegers, Combinatiefunctionaris LEV Nuenen via :

claudia.sweegers@levgroep.nl of via tel.nummer: 06-11518194

 

 

Vraag en aanbod openstaand

     1.  Vrouw van 77 jaar zoekt maatje om 1x per maand gezellig wat winkels te bezoeken in het centrum van Nuenen en een kopje koffie te drinken, een keertje samen naar de markt in Geldrop te gaan, samen een bezoekje te brengen aan Coppelmans e.d.

 

    2.   Vrouw uit Gerwen zoekt vrouw van eigen leeftijd (ong.70 jaar) om een paar keer per maand samen leuke dingen mee te       doen, zoals fietsen, wandelen of iets creatiefs.

 

    3.  Jonge vrouw van 21 jaar, die onlangs naar Nuenen is verhuids wil graag iemand ontmoeten om samen mee te wandelen. Haar voorkeur gaat uit naar een vrouw die ouder is dan haarzelf met een rustige persoonlijkheid.

 

Vraag en aanbod bij elkaar gebracht

  1. Alleenstaande vrouw van 74 jaar, wil graag een andere vrouw uit de wijk Steenakkers leren kennen om leuke dingen mee te doen, zoals een terrasje pikken en een wandelingetje maken. Mevrouw heeft altijd een druk leven gehad en is sinds 10 jaar weduwe.